duktiga jessica

nu ska jag plugga och va duktig (a)
vet ni ? jag hade glömt mina nycklar till skåpet idag, så jag kunde egentligen inte hämta läxorna, i vanliga fall skulle jag struntat totalt i det, men jag åkte med johanna hem så kopierade hon engelska läxan och så fick jag låna hennes bok som vi har i svenska i morgon att läsa 68 sidor, HAHA sen gick jag hem från henne också, duktig är jag :D så nu ska jag plugga på som fan (a)
vi läser denna boken i svenskan:



äntligeeeeeeeen !


asså gud vad jag har fått damp på blogg.se, nu äntligen har dom publicerat mina inlägg ! helt fucked up, så sorry, denna gången var det inte mitt fel att bloggen var knasig, men nu är det fixat :D
kom hem för en stund sen, ska plugga och så snart.
ha det bra, puss :D :love:

asså vafan ?

asså vafan har hänt ?
mina inlägg publiceras ju inte, blogg.se får fan fixa detta nu, stör mig grovt på det ! :s

fotboll

vet inte om ni har sett det inlägget jag skrev innan, tror inte det kom upp på bloggen av någon konstig anledning :s
ska försöka fixa så ni ser det.
ska iaf snart kolla på fotboll, em-kval, sverige - moldavien.
ha en bra kväll så hörs vi, puss & kram ! :love:

alla vill till himmelen men ingen vill dö

skön låt asså !
sitter här och diggar den right now haha, kom hem för en stund sen, pratade i tele med emelie nyss, haha vad hände emelie ? det bara bröts :o
aja, vi hade ju sån livräddning idag, åh fyfan det gör jag aldrig om. gick inte så bra för mig, men jag försökte så gott jag kunde iaf, man skulle simma 25 meter och sen dyka ner och hämta den dockan, sen bogsera den tillbaka 25 meter. jag dök ner 3 ggr men kunde inte få upp dockan, jag kom iaf närmare och närmare för varje gång jag dök, men men. jag kunde iaf bogsera bra (a) jag såg helt sleten ut, inte sovit bra, inget smink och blä. fick tväront i huvudet efteråt, har ingen aning om varför, men det var väl för att jag dök så mycket ? har fortfarande ont i huvudet, ska snart ta en alvedon typ.
jag hade muntligt nationella prov i engelska idag också, skulle egentligen haft det förra veckan men fick ha det idag ist, med en annan person också, men det gick väl ganska bra tror jag. om jag får vg på uppsatsen och läs & hörförståelsen så höjs mitt betyg i engelska till vg, i like ! ska kämpa som fan.
kollade på "ballar av stål" igår och lite av "nu blåser vi sverige", haha asbra fan. jag ville se big brother också, asså jag hatar när program går exakt samma tid, så störande ! så jag kollade mest på ballar av stål, tänkte se big brother nu, ska bara ta mig något att äta och en alvedon.
vi hörs senare, puss :love:

tangentfuckingbord

tja, ledsen att jag inte kunnat blogga under dagen, det skedde ett visst problem.. mitt tangentbord slutade fungera, så man ba, jaha vad gör man nu liksom ? :o så min kära pappa fixade det till slut, bäst är han :D
så nu kan jag äntligen blogga !
jag kom på en asviktig sak i morse, jag hade ju prov idag, HAHA så efteeeer är jag, hur fan kunde jag inte komma ihåg det ? jag kom på det en halvtimme innan jag skulle ut, så fick plugga den tiden och sen så hade vi ju strimma, så pluggade lite då. men aja, får väl godkänt haha, som jag alltid brukar få, inget mvg barn här inte ;)
sen efter jag hade gjort provet så stack jag och noor till stan, vi gick typ runt överallt, men hittade inget snyggt, haha, blir alltid så när man verkligen vill köpa något :( men till slut köpte jag ett par byxor, snygga faktiskt. och noor köpte en tröja, nice nice. köpte även lypsyl liknande saker, skitsöta ! :) sen stack vi till mc och köpte varsin cheeseburgare, haha tjockis :$ men men, palla bry sig ! jag var faktiskt tvärhungrig hela dagen, åt knappt frukost, och då kurrar min mage och håller på hela dagen, den gjorde det, usch hatar när magen gör så :( haha.
nu har jag precis duschat, känner mig så fräsch haha, alltid så när man har duschat (a) fast när man väl duschar vill man aldrig gå ut, för då känns det som typ som det är vinter ute, man fucking fryser ihjäl haha :o
hoppas ni har haft en bra dag, puss :love:

jag just nu !



uppdatering höhö


no lab

hej, vaknade lite efter kl 9 idag, sjukt skönt att kunna sova längre än vad man brukar !
vi börjar 12:15 och slutar 13:15 idag, pga att vi har nationellt prov i no, man ska labba.  jag hoppas att det kommer gå bra, men jag suger på att labba :( brukar alltid göra med någon som fattar haha, och nu ska man göra helt själv, omg haha :( jag hoppas jag får g iaf.

omg !

omg säger jag bara, helt fucking otroligt ! :o
ni vet, jag snackade ju om the bachelor innan, om finalen och allt, och jag kollade nyss på "the bachelor - after the final rose" och man fick värsta chocken. jason gjorde slut med melissa för han hade fortfarande känslor för molly och han ville inte leva sitt liv med ånger, asså jag förstår han helt klart, han borde göra det som kändes rätt för honom, men jag förstår ändå melissa,  så jävla synd om henne ändå, först friar han till henne, sen bara han gör slut, men gud vad söta molly och jason var tillsammans, omg, hon blev värsta chockad och glad, sen kysstes dom och höll om varandra, sjukt gulligt !
så jävla söta, man smälter ! :love:

daaaamp

mitt fucking öga svide, min hals gör ont, och jag börjar bli förkyld och täppt, asså faaaaaaaan hatar det :@

bachelor and some other things

aw, jason och melissa är så fina tillsammans.

tja, sorry att jag inte bloggade så mycket igår, men sa ju att det blir dålig uppdatering denna veckan (a)
igår kollade jag på bachelor, finalen. omg, man fick tårar fan, asså jag har följt det enda sen början typ och det blir så känslosamt, älskar den serien, så fin. melissa vann i allafall, stackars molly, men jag tyckte också att melissa var aningen bättre, hoppas dom blir lyckliga tsm iaf :D det skulle komma något sånt program "after the final rose" där dom typ skulle prata med molly, melissa och jason, och kanske några fler ? hoppas det kommer idag, vill se det ;)
jason är en så sjukt bra kille, asså han har allt, utseende, personlighet, omtänksamhet och humor, finns bara ett ord för det, underbar.
aja iaf, senare på kvällen pratade jag med emelie älskling <3, så jävla kul haha, svär på allt vi har alltid roligt, oavsett om vi träffas eller bara pratar i tele, love u ! vi pratade tills big brother började, och så kollade jag på det, stör mig på katerina lite faktiskt, visst hon har åsikter och har rätt ibland och så, men hon är bara för mycket. först bråkar hon med vanessa, sen säger hon förlåt gumman och lalala.. sen blir dom vänner, och nu bråkar dom igen, snälla det är fjortisbråk eller något, allvarligt skärp er, ni är fan vuxna. man är falsk om man gör så enligt mig så ah.
idag slutade jag kl 10, för vi hade vikarie sista lektionen så vi fick gå lite tidigare, nice ! annars skulle vi slutat 11 egentligen, men vem säger nej till att sluta tidigare ? ;) juste, skulle ha prov i nationella i engelska idag, men han jag skulle göra med var inte här idag, så får göra det i nästa vecka typ, hade verkligen inte pallat göra det idag.
hoppas alla får en underbar dag, så hörs vi under dagen, puss ! :love:

tonight i'm f k'in you

rubriken haha :$ nej men den låten har jag haft i mitt huvud hela dagen fan, har typ stått och sjungt på den, haha fyfan vad den är braaaaaa ! jag dör (a)
idag var det skola som vanligt, var sjukt arg hela dagen för jag var hungrig och trött, blir så ibland (a) men sorry i can't help it ;)
jag åt fan i morse men fanns ju fan inget gott, fick äta en äcklig macka, jävligt gott :D eller inte ! HAHA, nog om det. i morgon ska jag ha muntligt nationella prov i engelska, fast jag tror han jag ska göra med skulle iväg då eller något, hoppas verkligen det, för då slipper jag göra imon :D pallar inte göra det i morgon, så han måste åka iväg, snälla jag ber. haha snäll jag är :)
det blir kanske lite dålig uppdatering denna veckan, för datorn krånglar här, men ska göra mitt bästa ! ha en bra forstatt tisdag, så hörs vi senare, puss :love:

happy !

hej, jag kom hem för skolan för en stund sen, dagen gick ganska segt faktiskt :|
men en sak jag blev sjukt förvånad & glad över var att jag fick vg på nationella i svenska, jag fick vg på det skriftliga, vg på den andra delen och vg på det muntliga ! jag är sjukt glad :D trodde bara att jag skulle få g :o
jag är fett nöjd hihi. senare ska jag till mamma, ska vara där i en vecka. är ju som sagt hos min pappa och mamma varannan vecka, de bor nära varandra så det funkar, men det enda som är jobbigt är att packa :(
hoppas eran måndag inte blev lika seg som min, puss :love:



what doesn't kill you makes you stronger

hej. jag har sovmorgon idag, börjar halv 10, så det är soft, vill börja så här varje dag för det är stressigt som fan att börja 8, jag måste typ gå upp kl 6, för jag vill ha god tid på mig att fixa mig, duscha ibland, äta frukost, kolla på tv och sådana saker. vill inte gå upp en halvtimme innan och stressa sönder, jag vill ta det lugnt :D
så nu sitter jag här, fixad och allt, ska möta några kompisar lite efter 9 :)
jag slutar 14.55 idag, hoppas dagen går fort, jag hatar måndagar :|
och lite om gårdagen, jag kollade ju på fotboll som sagt, och fyfan.. rangers vann. dom gjorde det första målet, men en stund efter så gjorde celtic mål. det stod 1-1 i halvlek, och blev så matchen ut. eftersom det blev oavgjort och det var final så blev det förlängning, och jag verkligen hatar förlängningar, det är så fucking nervöst att man dör, man får sån äcklig känsla i magen :( och gissa vad som händer i förlängningen ? jo självklart så gör dom jävla hororna mål, svär på allt, vet ni hur arg jag blev ? det går inte att förklara med ord, när jag blir riktigt förbannad, då är jag förbannad på riktigt, jag exploderar verkligen. så var inte i närheten av mig när jag är riktigt förbannad, jag varnar er ;) aja, pallar inte skriva om den matchen, är så jävla less på rangers, dom snodde våran cuptitel ! :( fuck you säger jag bara.
ha en bra måndag, så hörs vi senare, puss & kram ! :love:






taggad !

hej, kom hem för en stund sen, var ute och gick en stund med pappa, vi köpte pizza sen på vägen hem också hihi :D
är supertaggad, för idag är det final i skotska cupen mellan celtic och rangers. för er som inte vet vad det är för något så kan ju jag berätta ;)
celtic och rangers är två fotbollslaglag i skotska ligan, och de är rivaler, de kommer från samma stad och då kallas det "derby", och detta derby är speciellt pga det är så stort hat mellan lagen. old firm kallas detta derby, matchen som alla talar om i skottland. i alla tider har prestigen varit enorm. old firm innehåller så mycket mer än bara fotboll.
jag är ett stort celticfan, har varit det sen 2004. jag älskar celtic av hela mitt hjärta, så jag hoppas verkligen på att vi vinner denna viktiga match idag, det är final i cupen, jättespännande ! jag tror och hoppas på att  celtic vinner :D
nu sitter jag här och laddar upp inför matchen, så vi hörs efteråt tror jag, puss ! :love:




celtic, grönvita. rangers, blåa.

ut snart

ska snart ut med pappa en stund, ska ta en promenad, för jag har inte varit ute på hela helgen typ (a) vi hörs senare, puss !





driver haha

i'm confused

jag vaknade precis, och tänkte ta en go dusch nu och fixa mig efter det ;)
när jag vaknade såg jag att någon hade ringt mig med dolt nummer kl 05.41 och innan det hade jag fått ett sms kl 05.35 där det stod "hej söt! allt som det ska vara? kram", på något sätt kände jag igen numret, men jag har sökt upp det och allt, men hittar inget resultat. aja shit the same
först trodde jag visste vem det var, men jag trodde fel

idiotfandö

hur fan kan jag sakna dig så mycket ?
jag gråter nästan varje dag, speciellt på kvällen, innan jag ska sova.
när jag ligger ensam i min säng och försöker sova, då kommer minnena tillbaka,
då minns jag förra sommaren, hur underbart allt var,
och tänker på hur det är nu. inte alls likadant.
kan du inte bara försvinna från mina tankar ?
jag hatar den känslan jag har i mitt hjärta just nu,
jag kan inte få bort den heller, och det är på grund av dig.
jag bara måste få se ditt leende och höra din röst igen,
jag bara måste.


vilken ?



vill ha ett promenadband för jag pallar inte träna på gym, vill kunna träna hemma istället, har hittat ett promenadband som verkar bra, men jag får beslutsångest över precis allt, jag skojar inte :(
det är sjukt jobbigt, och jag vet inte vilken färg jag ska ha, vad tycker ni ?
är inte säker på att jag ska köpa det, men om jag ska köpa det, vilken färg ?
jag tror det lutar mest åt rosa, för vitt är så tråkigt, men ändå :|

om mig !

OM DIG
vad heter du? - jessica
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? - jag vet faktiskt inte :-P
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? - frida & julia
vilket stjärntecken är du? - kräfta/lejon, är båda för jag är exakt på gränsen (a)
vilken årgång är du? - 95a
vart bor du? - göteborg :D
bott utomlands? - nej
flyttat antal gånger? - tror en gång vad jag minns, när min mamma & pappa separerade. 
vart skulle du vilja bo? - jag har ingen aning, jag trivs jättebra i göteborg så jag skulle nog inte vilja flytta härifrån ;)
vilken skolklass? - 9an
vad vill du bli när du blir äldre? - veterinär, eller något som har med djur att göra :)

UTSEENDE
hur lång är du? - 167 cm
hur mycket väger du? - inget jag skriver här
hårfärg och frisyr? - svart just nu, brukar platta det, och ha det utsläppt
ögonfärg? - blå/grå
mest nöjd med? - ögonen tror jag.
minst nöjd med? - näsan
skostorlek? - 38/39
glasögon? - nej
har du några piercingar/tatueringar? - piercing i naveln, vill ha fler. 

FAVORITER
filmer? - många !
låtar? - många !
årstider? vår/sommar, men sommar är den absoluta favoritårstiden <3
mat/dryck? - mycket
djur? - katt tror jag.
färg? - rosa
parfym? - har ingen favorit än så länge
tv-program? många !
ämne i skolan? - usch inget, nejmen jag vet inte.
sysselsättning? - datorn, musik, stan osv

KLÄDER
vad använder du just nu för jacka? - en svart vinterjacka, inget speciellt märke
vad använder du just nu för skor? - vita converse :)
favoritfärg på kläder? - det beror på.
favoritmaterial på kläder? - det beror på.
vilka kläder skulle du vilja ha just nu? - någon mysig tjocktröja, jeans, osv.
favoritaffärer? - ginatricot, h&m, bikbok, de flesta :D
för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? - det beror på, ibland inget alls, ibland mycket
favoritmärke? - har många favoriter ;)
vad har du för byxstorlek? - det beror på.
vad har du för tröjstorlek? - small

DITT RUM
stort, litet eller mittemellan? - mellan
vilken färg på tapeterna? ljusblått, ska måla om.
vilka färger går rummet i i övrigt? - va ?
favoritmöbel i rummet och varför? - sängen såklart ! för den är skön haha :D
vad vill du ändra där inne? - måla om, ny garderob, ny matta
vad har du där inne av följande:
a) tv? - ja
b) video/dvd? ja
c) dator? ja
d) stereo? ja
e) telefon? mobilen (a)
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? en gård, träd och sånt.
vad gör du oftast i ditt rum? - tv, datan, sover, smsar, musik
vem förutom du brukar sova i din säng? - ingen
favoritpryl i rummet? - datan & tv

BLANDAT
vad heter din morfar? - han hette rune
var har du i din:
a) jackficka just nu? - väldigt massa saker som jag själv inte ens vet vad det är HAHA
b) skolväska just nu? - papper, nycklar, andra saker
c) handväska eller liknande just nu? - använder inte det just nu, har det bara på sommaren oftast
vad är du beroende av? - tuggummin <3
vilket land kommer du i från? - sverige
vilken sorts lypsyl använder du? - ingen just nu, måste köpa en snart, har ofta torra läppar vilket suger :(
vad tror du på? - inget typ, kärlek vid första ögonkastet (a)
vad köpte du senast? - godis
har du nåt husdjur? - nej, men har haft
vad bor du i? - lägenhet


råttatouille & smartare än en femteklassare

hej ! kollade på "råttatouille" innan, jag har aldrig sett den förut och jag hade inget annat för mig så jag kollade på den, omg den var sjukt bra faktiskt :o hade inte trott att den skulle vara så bra, men den var faktiskt grym. och råttan (remy) i filmen var ju så sjukt söt HAHA, allvarligt blev typ kär när den blev ledsen och kollade med sina ledsna ögon, jag dör när djur gör så, så jävla söta ! (a)
den får iaf 4/5 i betyg.
sen efter det så kollade jag på premiären av "smartare än en femteklassare", har ju sett den amerikanska versionen så vet ju alla regler och sånt, självklart ska sverige ta efter, dom har ju typ inget roligt längre att sända på tv ? allvarligt, på fredagar och lördagar går det nästan aldrig något bra, förutom några enstaka filmer och så, men det är inte ofta. asså programmet var inte jättebra, men inte heller jättedåligt, det var helt okej. har man inget annat för sig en lördagkväll så är det väl underhållande i guess, och man lär sig faktiskt lite saker HAHA, kunde inte de flesta frågorna faktiskt, helt efter är jag :( HAHA, nej men jag kunde några i allafall (a) och han moses var ju sjukt gullig ! stackarn, han fick typ inte svara på så många frågor, han blev typ bara vald en gång, om jag hade varit med hade jag valt han :D och han andra killen var go också ;)
nu ikväll ska jag inte göra så mycket, bara sitta framför datorn eller kanske kolla på film eller något, jag får se ;)






min baby remy <3


sleep like a baby

hej sötnosar, sovit gott ? det har iaf jag gjort, somnade som en stock igår, var verkligen jättetrött. HAHA, det hände en jätterolig sak under natten, jag vaknade typ av att jag skulle dra upp mitt täcke för jag frös typ och så hörde jag något som ramlade, jag blev asrädd men jag somnade lika fort HAHA, och sen på morgonen när jag ska gå upp märker jag att jag hade råkat välta ett glas under natten som var fullt med cola, och det låg över hela golvet, HAHA fyfan vad jag skrattade, årets klant är jag !
jag börjar faktiskt bli förkyld eller något :( det svider i min hals och sånt, jag får inte bli sjuk, det är inte okej ! :o
ska ta en go dusch senare så jag mår lite bättre tänkte jag, ha en bra lördag, puss ! :love:


inte bild från idag

godnatt sötnosar

omg säger jag bara, kollade nyss på big brother, jag är fucking trött asså shiet, måste verkligen lägga mig nu annars kommer jag seriöst däcka någonstans haha fyfan, ge mig en säng nu ! jag orkar inte ens gå till sängen haha :( här kommer lite trötta bilder haha, bjuder ! godnatt, vi hörs i morgon :love:



fan vad synd

jag kollade nyss på postkodmiljonären och jag tyckte skitsynd om han som tävlade, han var blind, asså gud stackarn, jag blir så jävla ledsen när jag ser personer som är blinda eller har andra hemska fysiska skador, jag skulle aldrig klara av att vara blind, jag fattar inte hur dom klarar av det, och fatta vad jobbigt !
all respekt till blinda människor, önskar att ingen skulle behöva vara blind, usch det är så hemskt :(


ny blogg !

hej, jag har som sagt skapat en ny blogg, kommer använda mig av denna hela tiden. för er som inte vet så mycket om mig så tänkte jag berätta lite om mig själv.
jag heter jessica, är 15 år (går alltså i 9an) och bor i den vackra staden göteborg. jag bloggar om min vardag och allt som händer i mitt liv. även om mode, musik och lite annat smått & gott. har ni några frågor är det bara att kommentera eller kontakta mig på [email protected] :)
jag älskar att få kommentarer så kommentera gärna mycket, jag uppskattar det :D
idag har det varit en ganska lugn och chill dag, i morse tänkte jag inte gå till skolan för jag var sjukt trött, men jag ändrade mig och gick sen i allfall, vi hade muntligt nationellt prov i svenska och det gick bättre än jag hade trott, var sjukt nervös innan, men det hela slutade jättebra :D
efter skolan gick jag hem, och senare mötte jag min pappa för vi skulle handla lite fredagsmys och sånt (a)
sen var jag tvungen att möta min bror i stan, skulle hämta min laddare, han skulle till gävle eller något sånt och han kommer hem på söndag, kommer sakna honom :(
jag hoppas att ni alla har en supertrevlig helg, puss på er ! :love:


RSS 2.0